Un nou lighting tool ce va face diferența!

Un nou lighting tool ce va face diferența!

Cu un set simplu, poți acum să realizezi niște fotografii care să confere o înfățișare profesională.

Fie că ești la începuturi, ai de realizat un interviu, sau poate chiar te pregătești să realizezi un nou proiect foto-video, credem că ar trebui să cunoști acest lightning tool și ușurința cu care acesta te poate ajuta în realizarea cadrelor pe care vrei să le faci.

Sidney Diongzon ne prezintă în video-ul de mai jos o parte din angrenajul pe care acesta îl folosește tot timpul ca să schimbe modul în care arată imaginile sale.

Reflectorul este poziționat în partea de jos din fața subiectului, propulsând lumina dintr-un unghi de aproximativ 120 de grade. Acest lucru produce o schimbare vizuală în ceea ce privește tonul culorii pielii și conturul ochilor. Bineînțeles, prin amplasarea acestua în alte unghiuri se pot realiza diferite efecte. Reflectorul vine la pachet cu diferite opținui, precum cea difuză și reflectorul auriu de folosit împreună cu becurile incandescente.

Vorbim despre un angrenaj rentabil. Diongzon evidențiază faptul că pentru a reduce costurile și a realiza aceleași efecte, se pot folosi și materiale precum folia de aluminiu sau protectoarele reflectorizante ce se pun pe geamurile de la mașini pentru a face umbră.

 

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

”Puterea dragostei” – povestea primului film 3D din istorie, realizat în 1922!!!Vrei să faci poze senzaționale cu smartphone-ul? Aici ai câteva trucuri!

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00