Pe Facebook se pot acum realiza transmisiuni live nonstop, 24 de ore!

Pe Facebook se pot acum realiza transmisiuni live nonstop, 24 de ore!

Conform celor de la TenchCrunch reports, pe Facebook se vor putea transmite videouri live pentru 24 de ore, nonstop, limita de până acum fiind de 90 de minute. O altă noutate este evidențierea celor mai importante momente ale unui video indicate de reacțiile utilizatorilor.

Vorbind de transmisia live nonstop, putem spune că această noutate poate revoluționa live-ul online prin transmiterea unor evenimente importante de durată lungă! Niște exemple de videouri transmise fără oprire pe Facebook este pagina celor de la Explore.org, unde uneori aceștia transmit videouri live din natură.

Un alt pas înainte a celor de la Facebook este posibilitatea de a transmite live pe Facebok din mai multe unghiuri, cu mai multe camere și realizarea unor grafici pe ecran. Probabil, ne aflăm la un pas distanță de apariția primului canal de știri ce va putea să fie viziona exlusiv pe reațeaua de socializare Facebook.

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Cum să faci un live-streaming ca la carte. 4 pași esențiali!5 pași pentru ca Livestreamingul să devină parte din strategia ta de conținut!

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00