Cele mai bune 6 programe gratuite pentru a transmite live evenimentul tău!

Cele mai bune 6 programe gratuite pentru a transmite live evenimentul tău!

Fie că nu ai un buget adecvat, spațiu sau încă nu ai o audiență bine clădită pentru a lua parte la evenimentul pe care urmează să îl ai, există oricând alternativa de transmisiune live.

Am adunat astfel 6 programe în ordine alfabetică ce pot fi folosite gratuit pentru a realiza cu ușurință un live streamming pentu ceea ce vrei să transmiți:

1.Facebook Live

Facebook Live este cea mai la îndemână modalitate de a transmite un eveniment live pentru utilizatorii rețelei de socializare. Este o metodă ușoară prin care orice utilizator Facebook poate împărtăși ceea ce vrea să transmită în timp real, indiferent de locație sau conjunctură, cât timp este conectat la internet.

2.Live

,,Live” este o aplicație ce funcționează pe Windows, Mac, iOs și camerele compatibile cu internetul, incluzând GoPro. Cu ajutorul Live, utilizatorul poate realiza mai multe live streamuri deodată, de exemplu pe Facebook și pe Youtube în același timp. Pentu moment, funcțiile de transmisiune în direct ale Facebook și Youtube sunt gratuite, dar ca să poată să fie folosite simultan prin aplicația Live, se percepe o taxă de $9.99 pentru o singură dată. Este o aplicație ce simplifică așadar realizarea mai multor livestreamuri în același timp.

3.Open Broadcaster Software

Open Broadcaster Software (OBS) este gratuit și poate fi folosit pe Windows 7,8 și 10, Mac OSX 10.9 și versiunile următoare, la fel și pe Linux. Un minus al OBS este suportul tehnic destul de slab și formal.

4.XSplit Free

XSplit este utilizat atât pentru livestreaming, cât și pentru gameplay video. Chiar dacă acesta are câteva opținui ce pot fi folosite exclusiv contracost, varianta gratuită este perfectă pentru un livestream HD. Dacă vreodată dorești să îi faci un upgrade, acesta costă $4.95/lună, sau varianta premium $8.95/lună.

5.YouNow

YouNow este compatibil pe PC, Android, iPhone, iPad și iPod. Aplicația este folosită mai mult în rândul celor mai tineri din pricina customizării transmisiunilor pe placul fiecăruia. Evenimentele pe această platformă sunt ușor de găsit, găsindu-le mai ales cu ajutorul hashtagutilor.

6.YouTube Live

Youtube Live este un tool oferit gratuit pentru utilizatorii Google și YouTube și permite până la 10 streamuri simultane. În momentul în care realizezi un live, oricine accesează linkul către acesta, îl poate accesa. Dacă utilizatorul dorește ca transmisiunea să fie una privată, se poate realiza și acest lucru. Platforma este perfectă pentru livestreaming, fiind foarte ușor de accesat și de folosit.

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Care este cel mai bun serviciu de Live Streaming TV în 2019? envyTV ne dă răspunsul!Twitch sau YouTube? Care este platforma favorită a gamerilor în materie de streaming?

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00