Cum te poate ajuta live-streamingul?

Cum te poate ajuta live-streamingul?

Nu mai puțin de 10 milioane de oameni au folosit aplicația de live-streaming Periscope. Alte milioane folosesc aplicații precum Meerkat sau Blab pentru a realiza transmisiuni de toate felurile pentru toată lumea. Vom arunca acum o privire peste niște sfaturi despre cum un simplu livestream îți poate fi de mare ajutor.

Nu ești un star TV, dar ce poți transmite?

Axează-te pe un content ce poate să atragă oameni din diferite domenii. De exemplu, dacă ai o mică afacere precum un magazin, poți realiza live-streamuri în care să prezinți produse pe care le comercializezi. Sau ar fi foarte util dacă ai în administrație un restaurant. Printr-o transmisiune ai șansa de a prezenta modul de preparare al unor mâncăruri pe care le servești clienților. Dacă cei ce privesc au întrebări, o pot face în scris și acestea vor apărea pe ecran. Interacționează cu aceștia și ai șansa de a avea un renume bun în domeniu și de a câștiga noi clienți.

Cum îți poate asta dezvolta afacerea?

În timpul transmisiei, asigură-te că în fundal e afișată denumirea companiei, sau cel mai bine, site-ul. Menționează stie-ul de câteva ori în timpul transmisiunii și cere explicit celor ce te urmăresc să vină cu orice tip de sugestii pe site sau pe paginile de pe social media. La final, sugerează-le să se aboneze la newsletter.

Pot apărea probleme cu legea?

Cu siguranță. Trebuie să ai în vedere aspecte ce țin de drepturi de autor sau persoană privată. Nu înregistra persoane ce nu și-au dat acordul să fie filmate și nu fă trasnmisiuni live de la acte artistice sau emisiuni televizate. 

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Când a apărut primul film ,,color”? O cronologie a aparițiilor acestora!XSplit VCam, aplicația ce schimbă fundalul dintr-o filmare live, fără green screen!

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00