XSplit VCam, aplicația ce schimbă fundalul dintr-o filmare live, fără green screen!

XSplit VCam, aplicația ce schimbă fundalul dintr-o filmare live, fără green screen!

Fie că ești gamer, vlogger, sau vrei pur și simplu să iei parte la un meeting prin transmisiune live, XSplit VCam îți poate fi de mare ajutor dacă îți dorești să înlături fundalui din spatele tău și să îl înlocuiești cu altceva.

Cu această aplicație, ai șansa de a adăuga în fundal imagini de tip JPEG, GIF sau PNG. Are și o funcție de blur și fade prin care webcamul ajunge aproape de a avea proprietățile unui DSLR.

Aplicația funcționează pe orice rețea ce permite livestream și livechat, incluzând Skype, Slack, Zoom, Discord sau Open Broadcast Software (OBS). XSplit VCam funcționează exclusiv pe desktop și este compatibil exclusiv începând cu Windows 7 și versiunile următoare în varianta 65-bit cu drivere de la Intel sau NVIDIA. Procesorul trebuie să fie cel puțin din a 6-a generație de la INter Core cu HD Graphics, sau NVIDIA GeForce 8.

Pe site-ul oficial al celor de la XSplit VCam se găsesc diferite metode de a achiziționa acestă aplicație, prețurile fiind diferite în funcție de perioada dorită în vederea deținerii acesteia.

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Cum te poate ajuta live-streamingul?Luptă acerbă pe piața de streaming TV. Netflix se află pe prima poziție!

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00