Luptă acerbă pe piața de streaming TV. Netflix se află pe prima poziție!

Luptă acerbă pe piața de streaming TV. Netflix se află pe prima poziție!

În ultimele luni de zile, Netflix a investit cel mai mult în serviciile sale. Netflix se află totuși într-o competiție crâncenă, chiar dacă domină piața. Celebrul serial ,,Friends” se va regăsi de anul viitor pe HBO Max și ,,The Office” pe NBCUniversal în 2021, Netflix pierzând astfel 2 seriale destul de urmărite.

Conform studiilor realizate de comScore report în Statele Unite ale Americii, 64 milioane de utilizatori au folosit streamingul prin intermediul smartTV, console de jocuri și altele. Aceleași studii au arătat că Netflix ajunge la 75% dintre aceștia, pe când YouTube deține un procent de 55%.

Amazon Prime și Hulu au atins 44, respectiv 32 procente în acest studiu. Rămâne de văzut dacă Netflix își va menține aceste cifre după pierderea celor 2 seriale și dacă înlocuirea acestora cu unele noi va da roade. ,,The Office” a fost cel mai vizionat serial anul trecut, iar ,,Friends” al doilea.

Un top prezentat de cei de la Techradar prezintă situația și în Europa, care este oarecum asemănătoare. Locul 1 este ocupat tot de Netflix, fiind urmat mai apoi de către Amazon Prime, Hulu și Playstation Vue. Youtube TV ocupă poziția a 5-a.

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

XSplit VCam, aplicația ce schimbă fundalul dintr-o filmare live, fără green screen!Daniel Natea va reprezenta România la Campionatul Mondial de Sambo seniori!

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00