Daniel Natea va reprezenta România la Campionatul Mondial de Sambo seniori!

Daniel Natea va reprezenta România la Campionatul Mondial de Sambo seniori!

Daniel Natea va participa pentru prima dată în cariera sa la un Campionat Mondial de acest fel, în perioada 8-10 Noiembrie. Campionatul Mondial de Sambo seniori va avea loc în Coreea de Sud.

,,Uriașul din Carpați” va concura la categoria plus 100 kg după ce acesta a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de Tineret la Sambo. Sibianul se află în formă maximă și are toată încrederea în evoluția pe care acesta urmează să o aibă pentru România!

 

Inițiat de către Ionel Chioveanu în orașul de pe malurile Cibinului, acesta a devenit multimplu campion la judo. Daniel este legitimat la Clubul Sportiv Dinamo și susținut de către Federația Română de Sambo în vederea obținerii titlului Mondial.

 

Sambo reprezintă o combinație de arte marțiale și lupte libere, fiind un sport înrudit cu judo-ul. Acest sport este un sistem inițial de educare fizică și spirituală. Daniel își propune să încheie luptele rapid, bazat pe procedee din judo pe care le-a pus în practică ani la rând.

Campionatul Mondial de Sambo din Coreea de Sud va fi televizat în transmisie directă în 68 de țări din Europa, Asia și Africa. În același timp, campionatul va fi transmis în direct și on-line pe site-ul International Sambo Federation (FIAS). 

Daniel este un bun prieten și colaborator al nostru, iar pe această cale îi dorim mult succes!

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Luptă acerbă pe piața de streaming TV. Netflix se află pe prima poziție!S-a încheiat prima zi de ,,Luptă pentru nuntă”!

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00