S-a încheiat prima zi de ,,Luptă pentru nuntă”!

S-a încheiat prima zi de ,,Luptă pentru nuntă”!

Prima zi din cele 5 de competiție pentru nunta în valoare de 35.000€ oferită de către Radio ZU și Ambasad’Or Events s-a încheiat. Cele 3 cupluri s-au întrecut Luni în provocările lansate de Buzdugan, Morar și Emma. A fost o zi plină în care cei 6 concurenţi s-au întrecut pentru a avea un punctaj cât mai mare şi pentru a obţine un avantaj încă din ziua de debut a concursului.

,,Memorabilii”: cuplu din care fac parte Panciu Simona și Panciu Valentin. Simona are 36 de ani și are meseria de Administrator de Credite. Alesul său, Valentin are 35 de ani și este Kinetoterapeut și Antrenor de Natație. Aceștia sunt împreună de 2 ani.

,,Aventurierii”: cuplu compus din Andreea Dumbravă și Radu Stroe. Amândoi au 27 de ani. Radu este Manager, iar Andreea lucrează ca Contabil. Relația lor a început acum 4 ani.

,,Muncitorii”: Livia Placinta și Marius Ilinca. Livia are 27 de ani, iar iubitul ei are 26. Ea are ocupația de Project Manager, iar Marius este Manager Zonal. Cei 2 sunt împreună de 3 ani. 

Rămâne de văzut care din cele 3 cupluri vor evolua cel mai bine în direcţia marelui premiu în zilele ce urmează!

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Daniel Natea va reprezenta România la Campionatul Mondial de Sambo seniori!O ,,luptă pentru nuntă” strânsă, din care au mai rămas 2 zile!

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00