Profesionalismul atunci când vine vorba de transmisii de la distanță

Profesionalismul atunci când vine vorba de transmisii de la distanță

Transmiterea live de la distanță este un mod captivant și eficient de a ține oamenii conectați, informați și entuziaști. Nu este o noutate, dar este o inovație pentru majoritatea dintre noi.

Cu ajutorul experienței dobândite de către producătorii noștri în peste 10 ani în cele mai mari televiziuni din România și a tehnicii de care dispunem, am ajuns să atragem cliențior noștri peste 15.000 de vizualizări când vine vorba de transmisiunile realizate pe Facebook. Ne mândrim cu sute de evenimente live. Realizăm transmisiuni live de la evenimente de oriunde din România.

În tot acești ani, am realizat servicii profesionale a numeroase conferinte, webinarii, interviuri, întalniri live și forumuri de interes national și internațional.

O parte dintre acestea au fost:

World Energy Council – Consiliul Mondial al Energiei este un forum global și incluziv pentru gândire-leadership și implicare tangibilă cu sediul în Londra. Misiunea sa este „Să promoveze aprovizionarea durabilă și utilizarea energiei pentru cel mai mare beneficiu al tuturor oamenilor”. Prima ediție a avut loc în data de 11 Iulie 1924.

Video AICI!

Summitul Administratorilor de Fonduri – Cel mai important eveniment anual al industriei de asset management

Video AICI!

Centrul Român al Energiei – functioneaza ca organizație neguvernamentală, non profit și apolitică. Identifică, susține și reprezintă în mod independent și echidistant interesele membrilor săi.

Video AICI!

Banking Forum ONLINE

Webinar 5G: ROMÂNIA DIGITALĂ

Forumul Pieței de Capital Online

Cybersecurity Online Forum

Forumul Energiei Online by Financial Intelligence, 2020

Webinar ROMÂNIA DIGITALĂ

FORUMUL GAZELOR NATURALE

SUMMITUL ADMINISTRATORILOR DE FONDURI DIN ROMÂNIA

Întrebări frecvente

La ce se referă termenul de ,,remote livestreaming”?

O producție video în direct realizată, executată și transmisă în direct, cu echipa de producție care acționează de la distanță, dintr-un loc cu totul diferit de cel în care se află participanții. Cu cât aceasta este mai bine realizată, cu atât mai multe priviri va atrage. Conexiunea la internet este vitală.

Diferențele dintre producțiile video tradiționale și livestreaming.

Camerele de difuzare pot fi cele web, cele ale telefoanelor mobile, etc din diferite locații. Dacă ne referim la producțiile tradiționale, camerele de transmitere a semnalului video se regăsesc într-o singură locație.

Cu ce diferă o conferință tradițională față de una de tip live-streaming?

În fluxul live de la distanță, un regizor video schimbă în direct programul dvs. la fel cum ar produce orice transmisie live cu mai multe camere. Aceasta poate include încorporarea de videoclipuri introductive, titluri grafice, advertoriale și ale inserări video.

Cât de utilă este transmisiunea live chiar și pe rețelele de socializare?

Social media devine un mijloc din ce în ce mai bun de a promova sau a dezvolta imaginea unei afaceri. La fel cum oamenii cumpără sau fac orice tip de afaceri în general de la parteneri pe care îi consideră de încredere, la fel fac și atunci când vor să folosească un serviciu prezent în mediul virtual.

Promovarea pe rețelele de socializare este una care a cunoscut o creștere masivă, aflându-se în acest moment pe o pantă ascendentă. Live-streamingul captivează din ce în ce mai multă lume, comparativ cu videourile preînregistrate sau fotografiile postate pe rețelele de socializare.

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Asociația Centrul Român al Energiei organizează evenimentul toamnei în industria energiei, ”Romanian Energy Day”Boof Media aduce puterea live-streamingului remote în era COVID-19

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00