Ce este un set virutal şi cum îl folosim?

Ce este un set virutal şi cum îl folosim?

Seturile virtuale au devenit din ce în ce mai populare de-a lungul anilor. Concurența pentru public este intensă, iar telespectatorii cer o calitate mai bună și cel mai înalt realism posibil în ceea ce văd la televizor. Așadar, utilizarea studiourilor virtuale este destul de interesantă, permițând economisirea costurilor de producție, îmbunătățind în același timp conținutul lor, prin urmare ceea ce a fost odată un instrument complex rezervat doar celor mai mari companii este acum o soluție larg răspândită.

Un set virtual este reprezentat de echipamentul tehnic necesar şi de un studio care permite manipularea fundalului în timp real. Un set virtual vă va permite să modificați fundalul sau setarea cu grafică digitală – imaginația este limita. Compania noastră are experienţa şi tehnica necesară pentru a crea setul virtual la alegere.

Seturile virtuale sunt capabile de a plasa persoanele dintr-un videoclip într-o sală de știri, într-o sală de judecată sau chiar în spațiul cosmic!

Iată câteva dintre marile avantaje ale utilizării unui set virtual:

  • Mai rapid și mai ușor de configurat decât seturile reale.
  • Creați-vă propriul set virtual sau selectați unul dintre o varietate de seturi personalizate personalizate.
  • Puteți comuta rapid seturile digitale atunci când doriți.
  • Puteți adăuga persoane la videoclipurile dvs. ca și cum ar fi pe platourile de filmare cu dvs.
  • Seturile virtuale „acționează” ca și adevăratul lucru. Deși setul este virtual, puteți avea în continuare mai multe unghiuri ale camerei și puteți suprapune imagini suplimentare pe setul virtual.

Seturile virtuale devin din ce în ce mai frecvente pe măsură ce tehnologia grafică se îmbunătățește. Grafica de tip computerziat este acum capabilă să redea scene cu un realism incredibil.

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Boof Media aduce puterea live-streamingului remote în era COVID-19Importanţa dotărilor tehnice într-un virtual set

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00