Coponentele unui set virtual

Coponentele unui set virtual

Cu atât de multe opțiuni pentru echipamentele de producție video, poate fi dificil să stabiliți ce articole să cumpărați în limita bugetului. Alegerile trebuie făute, totuşi, şi în funcţie de preţ dar şi de calitate. Ne dorim produse durabile de care să ne putem bucura pe termen lung. Am întocmit o listă de obiecte care sunt esenţiale într-un set virtual.

Camerele

Camerele joacă un rol vital în producția video, deoarece acestea sunt obiectivul prin care publicul vă va vedea videoclipul final. Există o gamă largă de camere din care să alegeți, deci poate fi o sarcină descurajantă să determinați care este cea mai bună pentru producţie.

Trepiedul

Trepiedul este un alt element important în orice producție video. Dacă utilizați în cea mai mare parte fotografii staționare, puteți scăpa cu un trepied mai puțin costisitor. Dacă utilizați trepiedul pentru fotografii panoramice sau înclinate, veți dori să investiți într-un trepied decent care vă va permite să porniți și să opriți mișcarea camerei

Kituri de iluminat și iluminat

Dacă filmați pe un ecran verde, nu este nimic mai important decât iluminarea. Veți dori să achiziționați cel mai bun kit de lumină pe care bugetul îl va permite. De asemenea, veți dori să poziționați luminile astfel încât subiectul să fie complet luminat și fundalul să fie iluminat cât mai uniform posibil. Acest lucru va face mai ușor atunci când accesați subiectul din editorul video pentru a vă plasa talentul într-un set virtual.

Audio / microfoane

Un lucru care poate fi un mare minus pentru o producție de calitate scăzută este sunetul slab. Veți dori să utilizați un microfon de bună calitate, care va permite prezentatorului dvs. să fie auzit clar.

Fundaluri și ecrane cu ecran verde

Dacă lucrați cu un set virtual, veți avea nevoie de un ecran verde pentru a fotografia. Acestea vin într-o varietate de stiluri, dar în mod ideal, doriți cel mai neted și mai consistent fundal pe care îl puteți obține cu iluminarea și spațiul.

Telepromptere

În loc să fie nevoie să memoreze liniile sau să vorbească din memorie, prezentatorul poate citi pur și simplu cuvintele de pe ecran. Acest lucru poate crește viteza procesului de producție și poate oferi prezentatorului un impuls de încredere. Cele mai multe telepromptere sunt conectate fie la un computer, fie la un iPad, care permite încărcarea și controlul unui script prin telecomandă sau automat.

Software de editare video

Aici se reunesc toate. Editorul video vă permite să compuneți imagini și să combinați talentul cu seturi virtuale.

Software de producție live

Rularea unei producții live poate fi stresantă, interesantă și intensivă în muncă. Aceasta poate fi, de asemenea, plină de satisfacții, dinamică și interesantă pentru public, deoarece puteți transmite informații în timp real.

Calculatoare de editare video

Se pot rula calculatoare cu sisteme de operare atât Mac, precum și Windows. Cu toate acestea, recomandăm cu tărie Mac-urile datorită fiabilității, calității construcției și longevității. S-ar putea să coste ceva mai mult pentru început, dar sunt, în general, o platformă solidă de pe care să editați, să creați și să partajați producția video.

Monitoare de calculator

Un element hardware adesea trecut cu vederea este monitorul computerului. Dacă vă puteți permite, vă recomandăm să aveți cel puțin 2 monitoare pe orice stație de lucru. Acest lucru va oferi editorului mai mult spațiu de lucru și va accelera eficiența editorului.

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

Uşurinţa explicaţiior unor ştiri prin folosirea seturilor virtualeCum s-a realizat producţia pentru The Mandalorian cu seturi virtuale?

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00